"למההה עם פטריות????
למה??
את יודעת שאני לא אוהבת!!"
הגדולה שלי , לא אוהבת פטריות. לא בפסטה לא בבורקסים, לא בתפוחי אדמה מוקרמים, פשוט לא!
בכל פעם שאני מכינה משהו שדורש במתכון פטריות היא מתבאסת, ולא אוכלת.
לא יעזור שאני אומרת לה ומפצירה בה להוציא אותן מהמנה ולאכול את השאר.. היא תמיד מנפנפת במשפט שלי : לא נוברים באוכל, נכון ??
נכון, הילדה צודקת.
אז הפעם הכנתי את המתכון המנצח בלי פטריות, אבל תרגישו בנוח להוסיף כי תכלס זה יותר טעים עם..
מצרכים :
5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
1/2 גביע גבינת שמנת נפוליאון בתוספת בצל
1/2 גביע גבינת שמנת נפוליאון בתוספת חלפיניו
1 כפית שום כתוש
1/2 כוס חלב
פלפל ומלח לפי הטעם
200 גרם גבנ"צ מגורדת
אופן ההכנה :
את תפוחי האדמה מרתיחים בסיר עם מים בערך 15 דקות, עד שהם חצי מוכנים .
מערבבים את הגבינות עם החלב והשום עד לקבלת מרקם אחיד
מעבירים את תפוחי האדמה המסוננים לכלי שמתאים לאפייה , מפזרים מעל פלפל ומלח .
שופכים את תערובת הגבינה מעל
מפזרים גבנ"צ בנדיבות
מכניסים לתנור לחצי שעה או עד שתפוחי האדמה רכים והגבנ"צ מבעבעת.
תודה רבה על המתכון. חולה על העמוד שלך. אכין היום
וואו נראה שחיתות ! תודה רבה ♡♡♡
נראה מעולה, מתכוונת לנסות את זה הערב!
ואווו נראב סןף הדרך..אחלה מתכון קליל לארוחת ערב
וואוו איזה מגרה זה נראה !!!!
תודה על המתכון !
רעבה על הבוקר
נראה מעוולה!
היום מכינה!!!
נראה מעדן , ננסה הערב
טעיםםםםם
נראה שחיטות(ובקלי קלות( שחייבים לנסות!!!
תודה על המתכון-הולכת עוד הערב לאפות עם הבנות.
תודה! הילדים טרפו!!
נראה טעם
יוווו איך אני רעבה נראה ממש מגרה
יאמיייי
ניסיתי
טעים בטירוף ומתאים גם לצליאקית שלי 🙂
תודה!
רעיון מצויין וקל…… עוד הערב הולכת להכין.
תודה
זה נראה מעולהההההההה
נראה מגרה!!
אכין את זה היום!!
נראה מעולה !!!
תודה על המתכון.
נראה מעולה
נראה יאמי, תודה