ארוחת ערב בחצי דקה: היכון.. הכן.. צא !

 

טוב, אין דבר מבאס יותר מהשעה 17:30 בתקופת החורף.
בדוק!
לא כי צריך להדליק עכשיו את הדוד לשלוש שעות – עד שכל הגדוד יסיים להתקלח / לשרוץ באמבטיות קצף ושושנים ..
לא כי צריך עכשיו להוציא 4 סטים של פיג'מות שכוללות גם גופיות, וגרביים .
לא כי צריך את 4 הסטים המלוכלכים להעיף לסל הכביסה  – ואיזה קטע, גם לכבס בסוף..
לא כי כבר חושך מצרים בחוץ, אבל מבחינת האנרגיות של הארבעה – הנה הגיע יום חדש.
לא כי ההשפעה של הריטלינים למינהם כבר מתפוגגת ואוי לי ואבוי לי אם אפריע לשד הטזמני התורן להפוך לי את הבית
לא כי בעצם כל מה שבא לי עכשיו זה לשקוע בספה עם ספר טוב וקפה חם.

הכול עובר, הכול קטן עליי. ( עאלק! מרוסקת בספה ב20:10)

הכי נורא – כי אני צריכה להמציא את הגלגל מחדש, מבחינה קולינרית כמובן..למרות, ולמען הסר ספק – אוהבת את המטבח בכל מאודי! ב90% מהזמן..

בואו נעשה רגע חשבון פשוט :
חביתה – חייב איזה סלט , צנים , גבינה או ממרח כלשהו  – יש איזה 20-30 דקות הכול. עייפה.
מרק – לפחות חצי שעה בישול+רבע שעה קילוף וחיתוך. הגענו ל45 דקות. עייפה יותר.
פשטידה – גם איזה 10 דקות חיתוך, תיבול ועוד איזה 40-45 דקות אפייה . אטרקטיבי. ומעייף.
פיצה – שלא נדבר על התפחת בצק עכשיו , כי זה סתם מעצבן עוד יותר.. ופיצה קפואה – השם ירחם.
מה נשאר?
קורנפלקס עם חלב – שאותי גידלו על הידיעה שקורנפלקס זה ממתק לכל דבר, ואין בו שום ערך תזונתי..
לביבות למיניהן – גם חיתוך והכנת התערובת ואחכ טיגון וסלט ועניינים –יש איזה 45 דקות הכנה. עייפה מידי .

בקיצור – ארוחת ערב – זה לוגיסטיקה מורכבת , כשמגדלים ארבעה ילדים, שאת ארוחת הבוקר והצהריים הם מקבלים במסגרות ואני לא יכולה להקפיד על טיב המרכיבים , טריותם והכמות שהם אוכלים, חשוב לי שארוחת הערב תהיה קלה,מהירת הכנה ושיהיו בה מרבית הערכים התזונתיים הנדרשים כדי להשאיר את ארבעת המלאכים שלי במצב בריאותי תקין  . ( חמסה חמסה !!!)

בשטראוס החליטו לפנק אותי ושלחו לי מארז מהמם :
ארבע שקיות של פיתה קראנצ' : חתיכות פיתה אפויות וקרנצ'יות, מתובלות בכל מיני טעמים שווים. אנחנו עפנו על הים תיכוני.. יאמי .
בנוסף, צידנית מלאה בכל טוב – סלטים חדשים וטעמים מאוד ( ררר… החציל באלדי הזה, שאבתי אותו לבד. ) , גבינות ומיני גזר ארוזים בשקית – ישר לפה.
הכול ארוז בתוך ארגז עץ ( מטריף! עד היום אני שומרת אותו ומשתמשת בו לפירות העונה )
עם סט הגשה מקסים .

אז למה אני מספרת לכם את זה ?
כי באותו היום שקיבלתי את המארז המרשים הזה, הסתדרתי עם ארוחת ערב לכולנו במינימום זמן!
פתחתי את האריזה של הפיתה קראנצ' , את הסלטים וכולם פשוט טבלו ואכלו ובעיקר נהנו מאוד מאוד מארוחת הערב הקלילה הזו.
מודה, שאחרי שכולם נכנסו למיטות, ישבתי עם שאריות הפיתה ותהיתי מה אפשר לעשות עם הפירורים ..
סלט קצוץ עם טחינה מעל , פירורים של פיתה קראצ' מעל , ערבוב יסודי ויצא לי אחלה סלט שפירקתי בתאבון גדול..

טיפ נוסף – את הפירורים אפשר לזרוק מעל מרק צח במקום קרוטונים או שקדי מרק. לא ניסיתי בעצמי אבל זה נשמע אחלה.

ועכשיו אתם שואלים בטח למה בעצם מגיע לך כל הטוב הזה  ?

1. אני כותבת פה את הבלוג , ומישהו (חכם מאוד) החליט לפנק אותי במארז השווה הזה ,,
2. אני מתלוננת כנראה יותר מידי על ה"אין זמן" שלי לארוחות מושקעות.
3. כדי לחלק גם לאחת הקוראות שלי מארז כזה זהה במתנה !!

אז מה צריך לעשות?

פשוט וקל – תחרות השיתופים של אמא'לה 4  בחסות שטראוס ופיתה קראצ' יוצאת לדרך !

קראתם את הפוסט? נהנתם? סבבה.
עכשיו שתפו אותו על הקיר שלכם , ובכלל, כמה שיותר.

מי שתעשה הכי הרבה שיתופים  – תקבל מארז מפנקקקק במיוחד כזה – ב-מ-ת-נ-ה-!

פייר, איך אני דואגת לכן? ( אפשר לשלוח זר ברכה, שוקולדים ומתנות לאות תודה. אני זורמת)

יאאלה, אחרי שהתלהבנו – רוצו לשתף!!
רגעע רגעעע!!
קודם תעשו לייק על התמונות של פיצי שלי שמדגמן פיתה קראצ'.

מצגת זאת דורשת JavaScript.

 

 

 

אודות דנה אדוט